Pui cu Riesling

Pui cu Riesling
Puiul cu Riesling ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,39 USD pe porție. O porție conține 1133 calorii, 76g de proteine, și 81G de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pui, smântână grea, riesling și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui În Riesling, Pui în Riesling, și Pui Riesling pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați puiul, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Adăugați șalota și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
4
Adăugați coniacul și aprindeți-l cu grijă cu un chibrit lung. Când flăcările se potolesc, adăugați Riesling-ul, acoperiți și fierbeți la foc mic până când pieptul de pui este doar gătit, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
RieslingRiesling
ConiacConiac
5
Transferați sânii pe o farfurie mare și acoperiți cu folie. Acoperiți și fierbeți picioarele până sunt fierte, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Transferați pe farfurie.
7
Între timp, într-o tigaie medie, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se adaugă ciupercile, se condimentează cu sare și piper și se fierbe la foc mic până se evaporă lichidul, aproximativ 7 minute. Creșteți focul la moderat și gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Într-un castron, amestecați făina și restul de 1 lingură de unt. Se amestecă crema în tigaia mare; aduceți la foc mic. Treceți treptat pasta de făină în lichidul de gătit și fierbeți, amestecând, până când nu rămâne gust de făină, 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți puiul în tigaie, adăugați ciupercile și reîncălziți scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista