Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu Pesto de migdale-pătrunjel. O porție conține 513 calorii, 40g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Farfalle cu dovlecei și pesto de pătrunjel-migdale, cârnați, feta și paste Pesto de migdale-pătrunjel, și Pui cu Pesto de fistic-pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Într-un blender, combinați ingredientele pesto și procesați până la neted, adăugând mai mult ulei dacă este necesar pentru a crea o consistență asemănătoare sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați sosul la pui în tigaie și gătiți timp de 1 minut pentru a se încălzi.