Pui cu parmezan soros
Pui Saucy Parmezan este o rețetă fără gluten cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 320 de calorii . Pentru 2,16 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, ardei, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 78% . Acest scor este bun. Încercați Pui mărunțit la grătar , Chifteluțe calde și dulci Crockpot și Cel mai bun parmezan de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în unt până se înmoaie.
Adăugați supa, berea, curry, oregano, sare și piper; aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până se îngroașă, amestecând din când în când.
Pune puiul într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Turnați amestecul de supă peste pui.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 24-28 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 170°.