Pui cu orez și sos

Pui cu orez și sos
Puiul cu orez și sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 656 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sare, cimbru, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pui sufocat cu sos și orez, Orez și sos, și Cel mai simplu vreodată chiftele și sos peste orez.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul într-o cratiță cu 4 căni de apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe timp de 20 de minute sau până când orezul este fraged. Pregătiți puiul în timp ce orezul se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, 1/2 linguriță sare, piper, boia și cimbru. Folosiți un deget pentru a măcina cimbrul într-o pulbere din palma mâinii înainte de a adăuga. Înveliți pieptul de pui în amestecul de făină. Rezervați 2 linguri din amestecul de făină pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați puiul în tigaie și gătiți timp de aproximativ 10 minute pe fiecare parte, până când puiul se rumeneste, iar sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți puiul din tigaie, lăsând picăturile și bucățile cruste înăuntru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Bateți împreună 3/4 cană de apă, 2 linguri din amestecul de făină și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Bateți în tigaie, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
8
Adăugați apă suplimentară 1 lingură la un moment dat dacă sosul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
9
Serviți puiul alături de orez acoperit cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
OrezOrez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista