Pui cu orez și ciuperci
Puiul cu orez și ciuperci este un fără gluten felul principal. O porție conține 388 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de orez obișnuit, piper măcinat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Pui și orez cu ciuperci, Pui cremos și ciuperci cu orez, și Pui cremos cu ierburi și ciuperci cu orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Într-un vas de copt de 2 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția puiului și a parmezanului. Capac; coaceți 15 minute. Descoperiți și amestecați amestecul de orez.
Puneți bucăți de pui deasupra orezului.
Acoperiți și coaceți cu aproximativ 30 de minute mai mult sau până când orezul este fraged și sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170 buc.f).