Pui cu măsline, ceapă caramelizată și salvie

Pui cu măsline, ceapă caramelizată și salvie
Puiul cu măsline, ceapă caramelizată și salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 5,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 86G de grăsime, și un total de 1259 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână boia maghiară, vin, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu măsline, ceapă caramelizată și salvie, Cozi de vițel cu ceapă caramelizată și salvie, și Curcan Prăjit Cu Salvie Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul; se usucă. Aranjați pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Se amestecă chimenul, sarea, boiaua și turmericul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se presară pe ambele părți ale puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Lăsați să stea în timp ce pregătiți ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați toate ceapa. Saut până la aur palid, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Se amestecă în miere. Saut până când ceapa devine maro intens, aproximativ 15 minute. Opriți căldura. Înclinați tigaia, împingând ceapa spre partea de sus și permițând uleiului să se adune în partea de jos. Puneți deoparte 1/3 cană de ceapă pentru pilaf. Folosind o lingură cu fante, întindeți ceapa rămasă uniform într-o tigaie mare de prăjire. Rezervați tigaia cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MiereMiere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Încălziți uleiul rezervat în tigaie la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, pui brun, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Aranjați puiul, cu pielea în sus, într-un singur strat deasupra cepei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
10
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați 1/2 cană de vin în tigaia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Lăsați să stea până se oprește barbotarea.
13
Adăugați vinul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
14
Puneți tigaia la foc mediu-mare; se fierbe până se reduce la 2 căni, răzuind bucăți, aproximativ 9 minute. Puneți salvie, șalotă, usturoi și frunze de dafin printre sferturile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sferturi De Picior De PuiSferturi De Picior De Pui
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Se presară cu piper. Puneți amestecul de vin peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
VinVin
16
Acoperiți tigaia bine cu folie și coaceți puiul 30 de minute. Descoperi; presărați măsline peste pui. Ungeti cu sucuri. Reveniți la cuptor, neacoperit și continuați să coaceți până când puiul este fraged, ungând încă de 2 ori, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
17
Transferați puiul, legumele și măslinele pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
MăslineMăsline
18
Se servește cu sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista