Puiul cu măsline, ceapă caramelizată și salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 5,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 86G de grăsime, și un total de 1259 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână boia maghiară, vin, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu măsline, ceapă caramelizată și salvie, Cozi de vițel cu ceapă caramelizată și salvie, și Curcan Prăjit Cu Salvie Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți puiul; se usucă. Aranjați pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
2
Se amestecă chimenul, sarea, boiaua și turmericul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Chimen
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se presară pe ambele părți ale puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Lăsați să stea în timp ce pregătiți ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați toate ceapa. Saut până la aur palid, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
7
Se amestecă în miere. Saut până când ceapa devine maro intens, aproximativ 15 minute. Opriți căldura. Înclinați tigaia, împingând ceapa spre partea de sus și permițând uleiului să se adune în partea de jos. Puneți deoparte 1/3 cană de ceapă pentru pilaf. Folosind o lingură cu fante, întindeți ceapa rămasă uniform într-o tigaie mare de prăjire. Rezervați tigaia cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Miere
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie De Prăjire
8
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Încălziți uleiul rezervat în tigaie la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, pui brun, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Aranjați puiul, cu pielea în sus, într-un singur strat deasupra cepei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
10
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați 1/2 cană de vin în tigaia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Lăsați să stea până se oprește barbotarea.
13
Adăugați vinul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
14
Puneți tigaia la foc mediu-mare; se fierbe până se reduce la 2 căni, răzuind bucăți, aproximativ 9 minute. Puneți salvie, șalotă, usturoi și frunze de dafin printre sferturile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sferturi De Picior De Pui
Frunze De Dafin
Ceapă Eșalotă
Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Se presară cu piper. Puneți amestecul de vin peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Vin
16
Acoperiți tigaia bine cu folie și coaceți puiul 30 de minute. Descoperi; presărați măsline peste pui. Ungeti cu sucuri. Reveniți la cuptor, neacoperit și continuați să coaceți până când puiul este fraged, ungând încă de 2 ori, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
17
Transferați puiul, legumele și măslinele pe platou.