Pui cu muștar Mascarpone Marsala sos

Pui cu muștar Mascarpone Marsala sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 738 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.53 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, fettuccine, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Tortellini, ciuperci în sos de cremă Marsala-Mascarpone, Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, și Pui în muștar cu fasole, usturoi și brânză Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Presărați puiul cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare grea la foc mare.
Adăugați puiul și gătiți doar până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul pe o farfurie și răciți ușor.
În timp ce puiul se răcește, topiți 2 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare, apoi adăugați ceapa și sotati până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați ciupercile și usturoiul și sotati până când ciupercile sunt fragede și sucurile se evaporă, aproximativ 12 minute.
Se adaugă vinul și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute. Se amestecă mascarpone și muștar.
Tăiați pieptul de pui transversal în felii groase de 1/3 inci. Întoarceți puiul și orice sucuri acumulate în tigaie. Se fierbe, neacoperit, la foc mediu-mic până când puiul este doar gătit și sosul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă pătrunjelul tocat. Condimentează sosul, după gust, cu sare și piper.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați fettuccina și gătiți până la al dente, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Scurgere. Aruncați fettuccina cu 3 linguri de unt și condimentați, după gust, cu sare și piper. Rotiți fettuccina pe farfurii de servire. Puneți amestecul de pui deasupra.
Garnisiți cu crengute de pătrunjel și serviți.