Pui cu muștar Mascarpone Marsala sos

Pui cu muștar Mascarpone Marsala sos
Pui cu muștar Mascarpone Marsala sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 738 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.53 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, fettuccine, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Tortellini, ciuperci în sos de cremă Marsala-Mascarpone, Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, și Pui în muștar cu fasole, usturoi și brânză Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați puiul și gătiți doar până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Transferați puiul pe o farfurie și răciți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
În timp ce puiul se răcește, topiți 2 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare, apoi adăugați ceapa și sotati până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ciupercile și usturoiul și sotati până când ciupercile sunt fragede și sucurile se evaporă, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Se adaugă vinul și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute. Se amestecă mascarpone și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Tăiați pieptul de pui transversal în felii groase de 1/3 inci. Întoarceți puiul și orice sucuri acumulate în tigaie. Se fierbe, neacoperit, la foc mediu-mic până când puiul este doar gătit și sosul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă pătrunjelul tocat. Condimentează sosul, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Adăugați fettuccina și gătiți până la al dente, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
12
Scurgere. Aruncați fettuccina cu 3 linguri de unt și condimentați, după gust, cu sare și piper. Rotiți fettuccina pe farfurii de servire. Puneți amestecul de pui deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
FettuccinăFettuccină
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
13
Garnisiți cu crengute de pătrunjel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista