Pui cu lămâie și capere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu lămâie și capere. Această rețetă servește 4. O porție conține 396 calorii, 32g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei vegetal, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Cu Mascarpone, Capere Și Lămâie, Skillet Pui De Lamaie Cu Capere, și Pui cu capere și lămâie prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 93°.
Presărați puiul cu sare și piper și dragă în făină. Se Încălzește 1 Lingură. unt și 2 linguri. ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când untul face spumă.
Adăugați 2 jumătăți de piept de pui; gatiti pana se rumeneste, 3 minute. Întoarceți puiul; gatiti pana se rumeneste ferm pe cealalta parte, cu 3 minute mai mult.
Transferați pe un platou și acoperiți ușor cu folie.
Adăugați 1 Lingură. unt și 1 lingură. ulei la tigaie și repetați cu puiul rămas.
Se adaugă în platou, se acoperă și se introduce în cuptor.
Adăugați suc de lămâie și vin în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei. Se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă caperele și restul de 1 lingură. unt. Gatiti, amestecand, pana se topeste untul. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă sosul peste pui și se servește.