Pui cu lămâie-usturoi cu sos blond BBQ
Pui de lămâie-usturoi cu sos blond BBQ ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 526 calorii, 38g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână parmezan, pesmet condimentat italian, boia de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Scallopini de pui cu lămâie cu sos de cremă de usturoi cu lămâie, Pui fript cu ulei, lămâie și sos de usturoi, și Cotlet de pui cu ierburi cu sos de usturoi de lămâie.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de grăsime din pui.
Combinați sucul de lămâie, muștarul și praful de usturoi într-un castron mare; rezervați 2 linguri. Pune deoparte.
Adăugați pui la amestecul de suc de lămâie într-un castron mare, întorcându-se la strat. Acoperiți și marinați la frigider 30 de minute.
Combinați 2 linguri de amestec de suc de lămâie, maioneză, sos de grătar, pudră de chili și boia de ardei. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați pesmetul și brânza.
Scoateți puiul din castron. Aruncați marinada. Dragă pui în amestec de pesmet.
Așezați puiul pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până se rumenesc și puiul este gata.
Se servește cu sos și se ornează cu pene de lămâie, dacă se dorește.