Pui cu legume de vară

Pui cu legume de vară
Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 91 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, cimbru, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pui De Pui Cu Legume De Vară, Pui La Grătar Cu Legume Savuroase De Vară, și Pui la grătar cu legume savuroase de vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sânii de pui între 2 bucăți de hârtie cerată și lăsați până la o grosime uniformă de 1/2 inci cu un ciocan de carne (sau folosiți un știft). Tăiați orice exces de grăsime sau margini zdrențuite. Condimentează ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când spuma dispare, gătiți puiul până se rumenesc și se fierbe, dar încă ușor elastic la atingere, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se transferă pe o farfurie și se acoperă ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Se toarnă toate, cu excepția A 1 lingură. grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați bulion, crește căldura la mare și se fierbe, amestecand pentru a ridica orice biți rumenite pe partea de jos a tigaie, până când ușor redusă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați dovleceii și dovleceii; se presară cu sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă roșiile și cimbrul. Gatiti doar pana cand rosiile sunt incalzite, aproximativ 2 minute. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați puiul în felii groase pe o diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Serviți cald cu o lingură de legume pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista