Pui cu legume de vară
Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 91 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, cimbru, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pui De Pui Cu Legume De Vară, Pui La Grătar Cu Legume Savuroase De Vară, și Pui la grătar cu legume savuroase de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sânii de pui între 2 bucăți de hârtie cerată și lăsați până la o grosime uniformă de 1/2 inci cu un ciocan de carne (sau folosiți un știft). Tăiați orice exces de grăsime sau margini zdrențuite. Condimentează ambele părți cu sare și piper.
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când spuma dispare, gătiți puiul până se rumenesc și se fierbe, dar încă ușor elastic la atingere, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Se transferă pe o farfurie și se acoperă ușor cu folie.
Se toarnă toate, cu excepția A 1 lingură. grăsime din tigaie.
Adăugați bulion, crește căldura la mare și se fierbe, amestecand pentru a ridica orice biți rumenite pe partea de jos a tigaie, până când ușor redusă, aproximativ 2 minute.
Adăugați dovleceii și dovleceii; se presară cu sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă roșiile și cimbrul. Gatiti doar pana cand rosiile sunt incalzite, aproximativ 2 minute. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați puiul în felii groase pe o diagonală.
Serviți cald cu o lingură de legume pe lateral.