Pui Cu Lapte Bătut
Zară de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 433 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, pesmet, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până pesmet uscat ai putea urma acest curs principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare includ [] Usturoi la gratar si salata de pui zară cu sos de lapte bătut-Tahini, Vafe de lapte cu lapte de unt cu oferte de pui prăjit, și Pui Cu Lapte Bătut.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Așezați-l într-un vas de copt din sticlă sau într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați laptele de unt. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Așezați pesmetul, parmezanul, sarea și piperul pe o farfurie. Lucrând cu 1 bucată de pui la un moment dat, agitați-l pentru a îndepărta excesul de zară și dragați-l în amestecul de pâine-miez, întorcându-se pentru a acoperi ambele părți.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de pui. Gatiti pana la aur, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o foaie de copt. Ștergeți tigaia. Repetați cu uleiul rămas și puiul.
Coaceți până la fiert, aproximativ 10 minute.Sfat: Dacă dumneavoastră (sau copiii) preferați o proporție mai mare de acoperire cu pâine decât carnea, folosiți oferte de pui în locul sânilor de pui.