Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu plante glazurate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 470 calorii, 30g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de piper cayenne, cimbru, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Curcan Glazurat Cu Ierburi, Morcovi Glazurați Cu Ierburi, și Felii De Curcan Glazurate Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați primele nouă ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scoateți 1 cană pentru sos; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
3
Așezați puiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați marinada rămasă. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 2-8 ore, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
5
Pui la grătar, neacoperit, la foc mediu timp de 4 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc. Între timp, într-o cratiță, combinați amidonul de porumb și marinada rezervată până se omogenizează. Se amestecă mierea. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Marinada
Pui întreg
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Fulgi De Legume
6
Serviți puiul cu secțiuni portocalii peste orez; sos de lingură deasupra.