Pui cu gust de piper
Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 117 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de măsline, sare și piper și/sau ardei gras portocaliu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Piept de pui picant cu piper Peach Relish, Piept de pui picant cu piper piersic savura pentru 2, și Sandvișuri de pui și ardei prăjiți cu gust de migdale de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l.
Presărați ușor jumătățile de sân peste tot cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu.
Adăugați puiul și gătiți, rotind o dată, până se rumenesc pe ambele părți, dar încă ușor roz în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), aproximativ 8 minute în total.
Transferați puiul pe o farfurie.
Se toarnă restul de 1/2 lingură de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați șalotă și usturoi și amestecați des până când sunt parfumate, dar nu se rumenesc, 1 până la 2 minute.
Adăugați ardei și amestecați frecvent până se înmoaie ușor, 1 până la 2 minute.
Adăugați oțet, măsline, capere și pui. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când ardeii sunt moi și puiul nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), cu 5 până la 8 minute mai mult.
Se adaugă sare și piper după gust.
Transferați fiecare jumătate de sân pe o farfurie și lingurați ardeii și sucurile uniform peste puiul cald.