Pui Cu Glazură Portocalie La Cuptor
Carnea de pui cu geamuri portocalii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 380 calorii, 24g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați muștar măcinat, boia de ardei, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pui Glazurat Portocaliu, Pui Cu Glazură Portocalie, și Pui Glazurat Portocaliu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți sucul de portocale, uleiul vegetal, coaja de portocală, ardeiul, muștarul și sarea într-un bol. Aranjați jumătățile de piept de pui într-un vas de copt; se toarnă amestecul de suc de portocale peste pui.
Coaceți pieptul de pui până când nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, 30 până la 45 de minute, lipind cu glazură portocalie la fiecare 10 până la 15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).