Pui Cu Fulgi De Porumb La Cuptor
Puiul cu fulgi de porumb la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 462 calorii, 50g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de sare, cereale de fulgi de porumb, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Încercați Pui copt cu coajă de porumb, Pui Copt Cu Coajă De Porumb, și Cornflake-Nucă De Cocos Crusted Pui La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Amestecați laptele, oul, făina, usturoiul praf, sarea și piperul negru împreună într-un castron.
Dragați fiecare piept de pui în amestec de lapte; rulați în fulgi de porumb pentru a acoperi.
Transferați pe o foaie sau un vas de copt.
Coaceți până nu mai roz la os și sucurile curg limpede, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).