Pui cu fasole neagră și șuncă
O porție conține 101 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 50 și costă 26 de cenți pe porție. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați orez, ceapă, jalape o piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui ușor cu fasole neagră, Crock-oală de pui și fasole neagră, și Chili de pui cu fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pansament termic în cuptorul olandez sau tigaie mare adâncă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 10 min. sau până se rumenesc uniform, întorcându-se după 5 min.
Scoateți puiul din tigaie, rezervând picături în tigaie; puneți puiul deoparte.
Adăugați ceapa și șunca în tigaie; gătiți 5 min. sau până când ceapa este crocantă-fragedă, amestecând frecvent. Se amestecă fasolea, roșiile și ardeii; se acoperă cu pui.
Se aduce la fierbere; capac. Fierbeti la foc mic 20 min. sau până când puiul este gata (165F).