Puiul cu fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 230 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ardei gras, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu fasole neagră și șuncă, Crock-oală de pui și fasole neagră, și Quinoa cu pui și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună sosul ușor de soia, amidonul de porumb, 1 linguriță de zahăr și piperul într-un vas mare de sticlă sau ceramică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia Ușor
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați pieptul de pui și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți apa într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la fierbere. Amestecați rapid puiul și gătiți timp de 3 până la 4 minute. Puiul nu va fi gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți apa și puneți puiul pe o farfurie. Pune deoparte. Ștergeți cu grijă tigaia și încălziți uleiul vegetal la foc mediu. Gatiti si amestecati ghimbirul si usturoiul pana cand sunt parfumate. Se amestecă puiul, fasolea neagră și 1 lingură de zahăr. Gatiti pieptul de pui pana nu mai roz in centru. Se amestecă ardeii roșii și verzi, ceapa verde, morcovii, sosul de stridii și sosul gros de soia. Gatiti si amestecati 1 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sos De Stridii
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil