Pui Cu Crustă De Parmezan Prăjit La Cuptor

Pui Cu Crustă De Parmezan Prăjit La Cuptor
Puiul cu crustă de parmezan prăjit la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,18 USD pe porție. O porție conține 368 calorii, 49G de proteine, și 10g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de piper, sare de mare, obișnuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul grecesc simplu, puteți urma acest fel principal cu Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit la cuptor cu parmezan și Pecan, Pui prăjit la cuptor cu parmezan și nuci de pin, și Piept De Pui Fără Piele Cu Parmezan Prăjit La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Întindeți pesmetul într-un singur strat pe o tigaie superficială tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în mijlocul cuptorului până la o nuanță mai închisă (aproximativ 5 minute), amestecând o dată. Folosind hârtie pergament, turnați pesmetul într-un castron puțin adânc pentru a se răci. Relinați tigaia cu hârtie și acoperiți ușor hârtia cu spray de gătit; puneți deoparte pentru a fi folosit pentru pui. Odată ce pesmetul este rece, adăugați parmezan, sare, piper, boia de ardei și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
Pui întregPui întreg
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
BolBol
5
Combinați iaurtul, albușurile și muștarul într-un castron puțin adânc, șoptind bine; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MuștarMuștar
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Pat de pui uscat. Scufundați puiul în amestecul de iaurt pentru a acoperi, lăsând să picure puțin exces; înveliți ambele părți ale puiului în amestec de pesmet, bătând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Pui întregPui întreg
IaurtIaurt
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Aranjați puiul acoperit într-un singur strat pe tigaia pregătită; acoperiți ușor vârfurile de pui cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți în mijlocul cuptorului până la fiert (35-40 de minute). Aranjați pe un platou cu pene de lămâie și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista