Pui cu cremă și ciuperci

Pui cu cremă și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și ciupercile cu cremă. Această rețetă servește 2. O porție conține 352 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, bulion de pui, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cremă de spanac și ciuperci, Ciuperci cremă pe pâine prăjită, și Cremă de spanac și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, sotati ciupercile în unt până se înmoaie. Se amestecă făina, pătrunjelul, sarea, boiaua și nucșoara până se omogenizează. Adăugați treptat bulion și lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute. Reduceți căldura; amestecați puiul. Gatiti 2 minute mai mult sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
NucșoarăNucșoară
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista