Puiul cu cremă de busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă דל פחמימות,ă servește 4 și costă $ 1.97 pe portie. O porție conține 502 calorii, 32g de proteine, și 38g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ardei pimento, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 99 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Încercați Pui în cremă de busuioc, Pui În Sos De Cremă De Busuioc, și Pui într-un sos de cremă de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați laptele și pesmetul în boluri separate de mică adâncime. Înmuiați puiul în lapte, apoi acoperiți cu pesmet. Într-o tigaie la foc mediu, prăjiți puiul în unt sau margarină, pe ambele părți, până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați bulionul în tigaie; se aduce la fierbere la foc mediu. Se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă smântâna și pimentos; se fierbe și se amestecă timp de un minut. Reduceți căldura; adăugați parmezanul, busuiocul și piperul negru. Se fierbe și se amestecă până se încălzește. Pentru a servi, turnați sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)