Pui cu couscous de lămâie și dovlecei
Puiul cu cuscus de lămâie și dovlecei ia aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 399 calorii. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână cuscus, lămâi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 676 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Cuscus cu dovlecei, ceapă prăjită și ierburi, Pui marocan cu cuscus de lămâie, și Dovlecei și linguine de lămâie.
Instrucțiuni
Răsturnați cuscusul într-un castron mare și turnați peste stoc. Acoperiți și lăsați timp de 10 minute până când pufos și tot stocul a fost absorbit.
Încălziți 1 lingură de ulei și prăjiți dovleceii până se înmoaie și se crispează la margini. Sfat în cuscus, apoi amestecați cu o mulțime de condimente și o stoarcere bună de suc de lămâie dintr-una din jumătăți.
Înjumătățiți pieptul de pui orizontal și puneți fiecare bucată pe o foaie de folie alimentară. Acoperiți cu o altă foaie și bateți fiecare bucată cu un sucitor pentru a o face mai subțire. Sezon.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare și prăjiți puiul timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte până când este fiert. Strângeți peste sucul din cealaltă jumătate de lămâie și serviți cu cuscusul și pene de lămâie pe lateral.