Pui Cu Coajă De Caju
Puiul cu coajă de caju este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 525 calorii, 31g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 101 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți conserve de caise, jumătăți de piept de pui, pudră de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 80%. Încercați Pui cu coajă de migdale cu unt de caju și afine prăjite, Crocante caju nucă de cocos Crusted pui oferte cu mango miere Dip, și Caju Crusted Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Combinați conservele, muștarul și pudra de curry într-o tigaie mare și încălziți la foc mic, amestecând constant, până când conservele sunt complet topite și netede.
Așezați caju într-un vas sau castron puțin adânc. Înmuiați sânii de pui în sos de tigaie, apoi rulați în nuci pentru a acoperi și așezați într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 20 până la 30 de minute. Fierbeți orice sos rămas și serviți pe partea laterală cu puiul copt.