Puiul cu ciuperci și ierburi durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 354 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,92 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână rozmarin, arpagic, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 57%. Încearcă Pui Cu Ciuperci Și Ierburi, Pui Cu Ciuperci-Ierburi, și Pui Cu Ciuperci Și Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aplatizați puiul la 1/2 in. grosime. Într-o tigaie mare, pui brun în unt. Într-un castron mic, combinați supa, ciupercile, apa, arpagicul, muștarul, piperul de lămâie, sarea, sarea de usturoi, rozmarinul și cimbru; se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Usturoi
Ciuperci
Rozmarin
Pui întreg
Muștar
Unt
Arpagic
Piper
Lămâie
Cimbru
Apă
Sare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
2
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când un termometru citește 170 de calorii.