Pui Cu Ciuperci Tarhon
Tarhon ciuperci de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 232 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, tarhon, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Tarhon De Pui Cu Ciuperci Eryngii, Sos De Pui Și Ciuperci Crock-Pot Cu Tarhon, și Cotlete de pui cu sos de tarhon-ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-un 5-qt. aragaz lent. Într-un castron mic, combinați supa, ciupercile, sherry, untul, tarhonul, sosul Worcestershire și pudra de usturoi; se toarnă peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când puiul este fraged.
Scoateți puiul și păstrați-l la cald.
Așezați făina într-o cratiță mică; bateți treptat în lichidul de gătit până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.