Pui cu ciuperci sălbatice și sos de cremă balsamică

Pui cu ciuperci sălbatice și sos de cremă balsamică
Puiul cu ciuperci sălbatice și sos de cremă balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 571 calorii. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de șobolani, ciuperci pentru bebeluși portobello, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Cremă de supă de orez sălbatic de pui de ciuperci, Pui prăjit cu sos de ciuperci sălbatice, și Tigaie de pui ars cu un sos de cimbru de ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare cu apă la fierbere. Sareți apa și adăugați paste orzo. Gatiti pentru al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu MicroundeSpanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu Microunde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Preîncălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și adăugați ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei. Condimentați puiul din belșug cu sare și piper și adăugați în tigaia fierbinte. Gatiti puiul timp de 5 pana la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți puiul din tigaie și acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Întoarceți tigaia la foc, întoarceți puțin căldura și adăugați untul. Odată ce untul se topește se adaugă ciupercile și se rumenesc amestecând ocazional timp de aproximativ 4 până la 5 minute. Odată ce ciupercile sunt maro sezon cu sare și piper, apoi se adauga usturoiul, cimbru și eșalotă. Gatiti amestecand ocazional timp de aproximativ 2 minute sau pana cand urechile sunt ofilite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Presărați făina în tigaie și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Bateti in stoc, otet balsamic si crema. Întoarceți căldura la mare și fierbeți timp de aproximativ 2 minute sau până se îngroașă. Feliați puiul într-un unghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Adăugați pătrunjelul și puiul înapoi în tigaie pentru a se încălzi, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Pentru a servi, îngrămădiți orzo pe farfurii și acoperiți cu puiul și sosul feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Spanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu MicroundeSpanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu Microunde
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista