Pui cu ceapa verde la gratar

Puiul cu ceapă verde la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 203 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui jupuite și dezosate, sare, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Încercați Pui picant la grătar și ceapă verde, Pulpe de pui picante-citrice la grătar cu porumb și ceapă verde, și Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați primele 5 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează.
Așezați ceapa verde într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; se toarnă amestecul de suc de lămâie peste ceapa verde. Acoperiți sau sigilați și răciți 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Scoateți ceapa verde din marinată, rezervând marinada; pus deoparte.
Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, peste mediu-înalt (350 până la 40
6 minute pe fiecare parte sau până când este gata, ungând frecvent cu marinată rezervată.
Ceapa verde la grătar, acoperită cu capac la grătar, la foc mediu-mare 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumeneste.
Se servește cu pui la grătar.