Pui cu caise proaspete, ghimbir și migdale crăpate

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Puiul cu caise proaspete, ghimbir și migdale crăpate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 397 calorii. Pentru $ 2.78 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, migdale albe, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pui cu caise proaspete, ghimbir și migdale crăpate, Coaja de fructe și nuci (caise, migdale, afine și ghimbir), și Tagine de pui cu caise și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți migdalele într-o farfurie și coaceți timp de 8 minute, sau până când sunt parfumate și rumenite; lasa sa se raceasca. Crăpați migdalele grosolan cu partea unui cuțit mare.
Într-o tigaie mare, topiți untul.
Adăugați caisele, tăiați partea în jos și gătiți la foc moderat, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Întoarceți caisele și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați uleiul de măsline în tigaie și încălziți până strălucește. Condimentează pieptul de pui cu sare și piper și adaugă-le în tigaie. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste, aproximativ 3 minute. Întoarceți sânii și gătiți la foc moderat scăzut până când sunt doar albi pe tot parcursul, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Transferați puiul pe farfurie cu caisele.
Adăugați ghimbirul, albii de scallion, coaja de tei și chile în tigaie și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde.
Adăugați vinul și fierbeți la foc moderat, răzuind bucățile rumenite din fundul tigaiei.
Se adaugă siropul de arțar, caisele și puiul și se fierbe doar până se încălzește; condimentează cu sare și piper.
Transferați puiul în farfurii și lingurați sosul deasupra.
Se presară cu migdalele crăpate și verdele de scallion și se servește.
Note: o porție de 381 de calorii, 9 grăsimi totale gm, 8 grăsimi saturate gm, 14 carbohidrați gm.