Pui cu brânză cu broccoli

Pui cu brânză cu broccoli
Broccoli Cheese Chicken durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 425 de calorii , 33 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 1,99 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și cumpărați supă condensată de brânză cu broccoli Campbell's®, tăiței cu ouă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 70% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Salată de pui și broccoli prăjit cu brânză de capră , plăcintă filo cu broccoli și brânză și broccoli și brânză cremoasă .

Instrucțiuni

1
Pune puiul într-o tavă de copt de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Se amestecă supa și laptele. Se pune peste pui și se coace la 400 de grade F. timp de 20 de minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Se serveste cu taitei si se orneaza cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista