Pui cu ardei gras, șuncă afumată și boia

Puiul cu ardei gras, șuncă afumată și boia de ardei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2683 calorii, 230g de proteine, și 185g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $9.17 pe portie. Un amestec de ardei gras, ulei de măsline, piment de la vera și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri cu cotlet de curcan cu maioneză de boia afumată și ardei grași prăjiți, Cotlet de porc de boia afumată cu ardei gras și gust de porumb, și Creveți prăjiți cu usturoi cu ardei roșii și boia afumată.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în oală largă grea la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu sare și piper; se adaugă în oală. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul în castron. Creșteți căldura la mare.
Adăugați următoarele 3 ingrediente și 1/2 linguriță de boia de ardei la picăturile din oală; saut până când legumele sunt moi și maro deschis, aproximativ 8 minute. Puneți puiul în oală; adăugați bulion.
Presărați puiul cu 1/2 linguriță de boia rămasă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 10 minute. Descoperă; fierbeți până când puiul este fraged, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper.
Se presară pătrunjel; servi.