Pui cu anghinare
Puiul cu anghinare este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 284 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare pline de apă, sare, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Pui și anghinare, Pui cu anghinare, și Pui cu anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sarea și piperul; presărați peste pui. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți puiul în 2 lingurițe de ulei timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți și păstrați cald.
În aceeași tigaie, gătiți ceapa și usturoiul în uleiul rămas timp de 3-4 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă vinul și bulionul de pui, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Aduceți la fierbere.
Adăugați pui. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.
Scoateți puiul; păstrați cald.
Adăugați anghinare în tigaie. Reveniți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 8-12 minute sau până când lichidul este redus la jumătate.