Puiul cu anghinare este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 284 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare pline de apă, sare, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Pui și anghinare, Pui cu anghinare, și Pui cu anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sarea și piperul; presărați peste pui. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți puiul în 2 lingurițe de ulei timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți și păstrați cald.
3
În aceeași tigaie, gătiți ceapa și usturoiul în uleiul rămas timp de 3-4 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă vinul și bulionul de pui, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați pui. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Scoateți puiul; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Adăugați anghinare în tigaie. Reveniți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 8-12 minute sau până când lichidul este redus la jumătate.