Pui crocant cu sos de sparanghel
Puiul crocant cu sos de sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 648 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, lapte, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Sparanghel copt crocant cu sos de scufundare cu miere Sriracha, Plăcintă crocantă cu pui și sparanghel, și Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oul într-un vas superficial cu o furculiță sau bici. Scufundați puiul în ou. Înveliți puiul cu firimiturile de pâine.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți timp de 15 minute sau până se rumenesc bine pe ambele părți și se fierbe.
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l la cald.
Se amestecă supa, laptele și apa în tigaie și se încălzește la foc mediu până când amestecul este fierbinte și clocotește.
Serviți puiul și sosul cu orezul.