Puiul crocant cu sos de sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 648 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, lapte, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Sparanghel copt crocant cu sos de scufundare cu miere Sriracha, Plăcintă crocantă cu pui și sparanghel, și Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți oul într-un vas superficial cu o furculiță sau bici. Scufundați puiul în ou. Înveliți puiul cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Pui întreg
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați puiul și gătiți timp de 15 minute sau până se rumenesc bine pe ambele părți și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se amestecă supa, laptele și apa în tigaie și se încălzește la foc mediu până când amestecul este fierbinte și clocotește.