Pui crocant cu lămâie, pătrunjel și ulei de măsline extravirgin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul crocant cu lămâie, pătrunjel și ulei de măsline extravirgin. Această rețetă servește 4. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 615 calorii, 39G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, muștar dijon, pâine cu aluat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carpaccio de somon afumat cu ulei de măsline extravirgin și lămâie, Paste Pesto de măsline + cadou de ulei de măsline extra Virgin STAR, și [] Vegan Friendly Skillet Olive Oil Anzac Biscuit, cu ulei de măsline extra Virgin Cobram Estate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; procesați aproximativ 1 minut sau până la firimituri grosiere.
Transferați pesmetul pe o farfurie mare.
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic; Lira la o grosime uniformă.
Se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Periați fiecare piept de pui pe jumătate uniform cu muștar și rulați în pesmet pentru a acoperi.
Încălziți 1/2 cană de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați pui și gătiți 7 minute pe fiecare parte sau până când porțiunea maro aurie și cea mai groasă înregistrează 16
Între timp, combinați sucul de lămâie, pătrunjelul, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper într-un castron mic. Bateți încet restul de 1/4 cană de ulei de măsline.
Așezați 1 jumătate de piept de pui pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți uniform cu amestec de pătrunjel.
Serviți imediat cu verdeață mixtă.