Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pui cremos și morcovi. O porție conține 435 calorii, 47G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $2.94 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tulpini și bucăți de ciuperci, cremă condensată de supă de ciuperci, orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 75%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Morcovi Cremoși, Morcovii cremoși ai littlemafiei, și Morcovi Cremoși De Chibrit.
Instrucțiuni
1
Puneți puiul într-un 1-1/2-qt. aragaz lent. Se acoperă cu morcovi, supă și ciuperci. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Serviți peste orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper