Pui cremos Cilantro cu o lovitură

Pui cremos Cilantro cu o lovitură
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul cremos de Cilantro cu o lovitură ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 86 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți cilantro, zahăr, ardei serrano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de nucă de cocos neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Cu Căpșuni Vegane Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Supă cremoasă de ciuperci ~ cu o "lovitură", Ușor O Oală Cremos Cilantro Var Pui, și Pui Cu Sos Cremos De Cilantro-Lime.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie mare, combinați usturoiul, ardeii serrano, ghimbirul, coriandrul, coaja de tei, sosul de soia, zahărul și laptele de cocos. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați puiul într-o pungă mare resigilabilă și turnați lichidul din blender cu el. Sigilați și refrigerați aproximativ 1 oră, întorcându-vă o dată după 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Puneți puiul pe o tigaie de prăjire și turnați marinada într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se fierbe puiul aproximativ 10 minute pe fiecare parte, până se rumenesc și sucurile se limpezesc. În timp ce puiul gătește, aduceți marinada la fierbere. Se fierbe la foc mediu aproximativ 5 minute, apoi se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Puneți puiul pe o farfurie de servire și turnați sosul peste el pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista