Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul coreean la grătar. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 3.28 pe portie. O porție conține 927 calorii, 72g de proteine, și 56G de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, usturoi, oțet de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sos de soia ar putea urma acest curs principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Grătar coreean BBQ scurt coaste câini w / dulce piersic savura + picant Coreeană Slaw, Char-gratar stil coreean BBQ cotlete de porc și artizan coreeană carne Giveaway, și pui la grătar în stil coreean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți împreună soia, oțetul, mierea, pasta de chili, ghimbirul și usturoiul într-un bol și împărțiți amestecul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Oțet
Usturoi
Ghimbir
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați 1 jumătate într-un vas mare de copt, apoi adăugați puiul, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați carnea să se marineze la frigider cel puțin 4 ore sau până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Adăugați ceapa verde, uleiul de susan, piperul negru și semințele de susan în jumătatea rămasă a amestecului. Rezervați-l ca sos de scufundare pentru puiul finit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Piper Negru
Ceapa Verde
Semințe De Susan
Ulei De Susan
Pui întreg
5
Aprindeți un grătar, asigurându-vă că includeți o zonă de căldură indirectă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți puiul din marinată și puneți-l peste cărbune, cu pielea în jos. Grătați până când pielea este maro aurie și crocantă, aproximativ 10 minute. Mutați puiul în zona de căldură indirectă, coborâți capacul și grătați până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Scoateți puiul de pe grătar pe o tăietură și sculptați. Aranjați puiul pe un platou de servire și serviți învelit în tortilla, dacă doriți, cu sos de scufundare pe lateral.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.