Pui copt cu pergament cu rucola, salvie și rozmarin
Puiul copt cu pergament cu rucola, salvie și rozmarin este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, rozmarin, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Orez copt cu pătrunjel, salvie, rozmarin și cimbru, Piept de pui cu ghimbir-Scallion copt în pergament, și Cotlet de porc salvie cu dovleac și hârtie pergament cremă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Urmați instrucțiunile pentru pachetul de pergament în formă de inimă din stânga jos.
3
Desfaceți inima pergamentului și acoperiți ușor cu spray de gătit, lăsând un chenar de 2 inci uns la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
4
Așezați 1/2 cană rucola pe o parte a inimii de hârtie pergament, astfel încât să atingă ori, dar nu de frontieră unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
5
Puneți un piept de pui peste rucola; se presară cu 1/2 linguriță de salvie și 1/2 linguriță de rozmarin. Se acoperă cu 1/4 cană de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Piept De Pui La Rotisor
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Presărați cu o pătrime de sare și piper negru, stropiți cu 1 linguriță de ulei de măsline și acoperiți cu 1 linguriță de măsline, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
Aluat De Pâine De Porumb
7
Îndoiți hârtia; sigilați marginile cu pliuri înguste. Repetați cu restul de hârtie pergament, pui și alte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
8
Așezați pachetele pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până se umflă și se rumenesc ușor. Pentru a servi, deschideți pachetele și transferați rucola și pieptul de pui în farfurii; se toarnă sucuri deasupra. Sau serviți chiar în pachete; transferați cu atenție pe farfurii și străpungeți fiecare pentru a permite aburului să scape.