Pui condimentat cu unt brun

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul condimentat cu unt brun. Această rețetă servește 4 și costă 1,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 713 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, boia de ardei, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Suc de ghindă prăjită cu zahăr brun și ananas cu unt brun condimentat, Tort de dovleac condimentat cu glazură de unt maro, și Tarta de mere de tara cu unt brun condimentat.
Instrucțiuni
Condimentați cu generozitate coapsele de pui cu sare și piper și dați deoparte. Preîncălziți un pui de carne.
Într-un castron mic, combinați condimentele, usturoiul și untul. Bateți amestecul până când condimentele sunt complet încorporate.
Așezați bucățile de pui cu pielea în sus într-un vas rezistent la broiler, care va colecta untul maro picant pe măsură ce se topește. Frecați untul condimentat pe toată pielea de pui, astfel încât toate bucățile să fie bine acoperite.
Gatiti puiul la aproximativ 5 inci de broiler pana cand pielea este crocanta si usor innegrita, 7-10 minute, apoi intoarceti si gatiti cealalta parte inca 5 minute pana cand puiul este fiert. Pe tot parcursul gătitului, lingurați untul brun în fundul vasului peste bucăți pentru a le unge.
Întoarceți bucățile de pui înapoi și gătiți încă un minut pentru a crocanta pielea.
Se servește cu orez și untul brun suplimentar cu lingură peste tot.