Pui condimentat cu unt brun

Pui condimentat cu unt brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul condimentat cu unt brun. Această rețetă servește 4 și costă 1,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 713 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, boia de ardei, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Suc de ghindă prăjită cu zahăr brun și ananas cu unt brun condimentat, Tort de dovleac condimentat cu glazură de unt maro, și Tarta de mere de tara cu unt brun condimentat.

Instrucțiuni

1
Condimentați cu generozitate coapsele de pui cu sare și piper și dați deoparte. Preîncălziți un pui de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Într-un castron mic, combinați condimentele, usturoiul și untul. Bateți amestecul până când condimentele sunt complet încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați bucățile de pui cu pielea în sus într-un vas rezistent la broiler, care va colecta untul maro picant pe măsură ce se topește. Frecați untul condimentat pe toată pielea de pui, astfel încât toate bucățile să fie bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Gatiti puiul la aproximativ 5 inci de broiler pana cand pielea este crocanta si usor innegrita, 7-10 minute, apoi intoarceti si gatiti cealalta parte inca 5 minute pana cand puiul este fiert. Pe tot parcursul gătitului, lingurați untul brun în fundul vasului peste bucăți pentru a le unge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Întoarceți bucățile de pui înapoi și gătiți încă un minut pentru a crocanta pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
6
Se servește cu orez și untul brun suplimentar cu lingură peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista