Pui condimentat cu miere cu sos de portocale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul condimentat cu miere cu sos de portocale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 626 calorii. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pui tăiat, suc de portocale, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui cu sos de miere-portocale, Sorbet Proaspăt De Portocale Și Miere Condimentat, și Sorbet De Portocale Proaspete Și Miere Condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie adâncă de 12 inci sau cuptor olandez de 5 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați bucăți de pui; gatiti aproximativ 15 minute, intorcand ocazional, pana se rumenesc pe toate partile.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați puiul într-un vas de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri). Se acoperă cu felii de ceapă.
Se presară sare, boia și piper. Într-un castron mic, amestecați sucul de portocale, mierea, sucul de lămâie, ghimbirul și nucșoara; se toarnă peste pui.
Presărați măsline deasupra. Acoperiți cu folie.
Coaceți 45 până la 60 de minute sau până când sucul de pui este limpede atunci când cea mai groasă bucată este tăiată până la os (170 litri F pentru sâni; 180 litri F pentru coapse și tobe).
Aranjați puiul, ceapa și măslinele pe platou.
Se toarnă sucuri de tigaie în cratiță de 1 litru.
Se încălzește până la fierbere. Într-un castron mic, amestecați apa și amidonul de porumb; se amestecă în sucuri.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa usor.
Garnisiți puiul cu felii de portocale; se servește cu sos de portocale.