Pui condimentat cu miere cu sos de portocale

Pui condimentat cu miere cu sos de portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul condimentat cu miere cu sos de portocale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 626 calorii. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pui tăiat, suc de portocale, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui cu sos de miere-portocale, Sorbet Proaspăt De Portocale Și Miere Condimentat, și Sorbet De Portocale Proaspete Și Miere Condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie adâncă de 12 inci sau cuptor olandez de 5 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
2
Adăugați bucăți de pui; gatiti aproximativ 15 minute, intorcand ocazional, pana se rumenesc pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
3
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați puiul într-un vas de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri). Se acoperă cu felii de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
Se presară sare, boia și piper. Într-un castron mic, amestecați sucul de portocale, mierea, sucul de lămâie, ghimbirul și nucșoara; se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pui întregPui întreg
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Presărați măsline deasupra. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți 45 până la 60 de minute sau până când sucul de pui este limpede atunci când cea mai groasă bucată este tăiată până la os (170 litri F pentru sâni; 180 litri F pentru coapse și tobe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Pui întregPui întreg
SucSuc
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Aranjați puiul, ceapa și măslinele pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
MăslineMăsline
CeapăCeapă
9
Se toarnă sucuri de tigaie în cratiță de 1 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
10
Se încălzește până la fierbere. Într-un castron mic, amestecați apa și amidonul de porumb; se amestecă în sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa usor.
12
Garnisiți puiul cu felii de portocale; se servește cu sos de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Pui întregPui întreg
PortocaliuPortocaliu
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista