Pui coace și orez
Coacerea puiului și orezul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 857 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați orez, cremă condensată de supă de ciuperci, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Tex Mex Pui Și Orez Coace, O Oală De Pui Orez Coace, și Pui De Orez Coace.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Rumeniti pieptul de pui in unt sau margarina si 1 lingura din amestecul de dressing in stil Italian.
Așezați pieptul de pui rumenit într-un vas de copt de 9x13 inch.
Se amestecă împreună crema de brânză și supa și se amestecă vinul.
Se toarnă amestecul peste pui și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 60 de minute. Între timp, pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, folosind amestecul de pansament rămas în apa de gătit.
Serviți orezul fierbinte și puiul împreună.