Pui Clasic
Puiul clasic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 374 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,09 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, muștar dijon, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Clasic, Pui Clasic, și Salată clasică de pui cu curmale și nuci de Macadamia, înapoi la unt și un cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina într-un vas superficial. Condimentați puiul cu sare și piper, apoi dragați în făină. Scuturați excesul.
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rumeniti pieptul de pui pe fiecare parte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se toarnă bulionul de pui și vinul alb în tigaie și se răzuie orice reziduu de pui din tigaie pentru aromă. Se amestecă muștarul. Acoperiți și gătiți câteva minute până când puiul este 'elastic', dar nu este gătit.
Adăugați dovleceii și roșiile uscate la soare, apoi condimentați cu usturoi și buruieni de mărar. Acoperiți și gătiți până când dovlecelul este fraged și puiul este gătit, aproximativ 5 până la 10 minute.
Scoateți puiul într-un platou și scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă smântână în lichidul de tigaie. Dacă cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, mai întâi amestecați puțin vin sau bulion. Se condimentează cu sare după gust și se servește puiul cu sos turnat peste el.