Pui Circasian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Circasian. Această rețetă servește 4 și costă 4,41 USD pe porție. O porție conține 1326 calorii, 94G de proteine, și 97G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de mâncare și vin. Mergeți la magazin și ridicați lapte, coriandru, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui Circasian, I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, și Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Preparatele Tale De Pui + Bulion De Pui De Casă.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o oală mare de supă.
Adăugați ceapa, ienibaharul, cuișoarele, boabele de piper, frunzele de dafin și semințele de coriandru.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi puiul și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți până când puiul este fiert, aproximativ 30 de minute.
Transferați puiul pe o farfurie și când este suficient de rece pentru a fi manipulat, aruncați pielea și trageți carnea de pe oase în bucăți.
Se strecoară bulionul parfumat de pui și se transferă 3 căni într-o cratiță mică. Se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare.
Într-un castron mic, zdrobiți pita în lapte până când este complet înmuiată.
Transferați pita într-un robot de bucătărie.
Adăugați nucile și usturoiul și procesați-le într-o pastă. Cu mașina pornită, adăugați aproximativ 1 cană de bulion redus într-un jet subțire până se formează un sos gros; adăugați mai mult bulion dacă este necesar. Condimentează sosul de nucă cu sare și piper și răzuiește jumătate din el într-un castron. Îndoiți puiul mărunțit și coriandrul în sosul de nucă. Puneți puiul pe o farfurie, acoperiți cu un vârf de ardei roșu turcesc și serviți. Treceți sosul suplimentar de nucă la masă.