Pui Chipotle
Chipotle de pui ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Această garnitură are 116 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 92 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de conserve de roșii, cățel de usturoi, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Chipotle la grătar cu sos de cremă Chipotle-SRC, Chupe de Pollo con Chipotle (Chowder de pui cu Chipotle), și Piept de pui Oaxaca-pui prăjit în sos Chipotle.
Instrucțiuni
Se prăjește ceapa și usturoiul în ulei într-o tigaie adâncă și largă până se înmoaie.
Adăugați pasta chipotle (folosiți 1 lingură pentru o aromă ușoară și 2 linguri pentru una mai fierbinte și mai puternică). Se amestecă și se gătește 1 min, apoi se adaugă roșiile și oțetul de cidru. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 10 minute cu capacul pe jumătate. Se amestecă pentru a vă asigura că nu se usucă prea mult.
Adăugați puiul și gătiți timp de 10 minute sau până când este gătit, întorcând o dată. Se împrăștie cu coriandru și se servește cu orez și smântână acrită.