Pui chinezesc cu cinci condimente cu varză roșie și Gratin de cartofi

Pui chinezesc cu cinci condimente cu varză roșie și Gratin de cartofi
Puiul chinezesc cu cinci condimente cu varză roșie și Gratin de cartofi este un fel principal care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1300 calorii, 59G de proteine, și 82G de grăsime pe porție. Pentru 5,36 USD pe porție, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 7 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, ceapă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mănâncă pentru opt dolari: Gnocchi și Gratin de varză roșie, Gratin de varză și cartofi, și Gratin De Cartofi Și Varză.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 2 (3 uncii) ramekins
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Aruncați primele 6 ingrediente împreună într-un castron, asigurându-vă că feliile de cartof sunt acoperite uniform cu amestecul. Pulverizați 2 ramekins cu spray de gătit și apăsați ușor o mână de cartofi în fiecare. Aranjați ramekinele pe o tigaie și umpleți fiecare cană 3/4 din drum cu amestecul de cremă și acoperiți blatul cu folie. Glisați tigaia în cuptor și gătiți până când cartofii sunt fierți, aproximativ 30 până la 45 de minute.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți folia, adăugați 2 linguri de brânză rămasă la fiecare ramekin și gătiți până când brânza clocotește, aproximativ 4 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Scoateți gratinatele din cuptor și puneți-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Varză: într-o tigaie medie, la foc mediu, adăugați slănina și gătiți până când este crocantă, aproximativ 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți slănina pe o farfurie, lăsând 3 până la 4 linguri de grăsime în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ceapa și sotati timp de 5 până la 7 minute la foc mediu-mare. Amestecați varza, zahărul, sarea și piperul negru și continuați să gătiți încă 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
8
Adăugați vinul roșu, aruncați ingredientele și gătiți acoperit cu un capac până când lichidul s-a evaporat aproape complet, aproximativ 8 până la 12 minute. Se amestecă oțetul balsamic și se gătește până se evaporă aproape, de asemenea, aproximativ 1 până la 3 minute. Opriți focul și adăugați slănina rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați pieptul de pui, aruncați pentru a acoperi cu marinada și lăsați-i să stea timp de 10 până la 15 minute. Într-o tigaie sotată la foc mediu, adăugați pieptul de pui și gătiți timp de 4 până la 5 minute pe partea de spectacol și 6 minute pe cealaltă parte, sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți puiul pe o tăietură și acoperiți fiecare sân cu 1 lingură de unt. Acoperiți cu folie, lăsați-le să se odihnească timp de 5 minute, apoi feliați pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Pentru a servi: puneți o porție de varză în centrul fiecărui fel de mâncare. Aranjați puiul, deasupra varzei. Rulați un cuțit de-a lungul interiorului fiecărui ramekin, pentru a slăbi și inversați-le pe farfurii înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath BarPulbere chineză cu cinci condimentePulbere chineză cu cinci condimente6benzibacon, tocatbacon, tocat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)1Oreos dublu umplutcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș2Bucăți de caramele Heath Barcimbru uscat sau 2 linguri de frunze proaspete de cimbru tocatecimbru uscat sau 2 linguri de frunze proaspete de cimbru tocate1Oreos dublu umplutfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan ras sau Gruyere, plus 4 linguri pentru topping, împărțitparmezan ras sau Gruyere, plus 4 linguri pentru topping, împărțit1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)2la 3 cartofi Idaho, decojite și tăiate 1/16-inch grosime pe o mandolinăla 3 cartofi Idaho, decojite și tăiate 1/16-inch grosime pe o mandolină1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă spaniolă tocată, aproximativ 1 ceapă mareceapă spaniolă tocată, aproximativ 1 ceapă mare1Oreos dublu umplutpiper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvarză roșie tocată, aproximativ 1/2 capvarză roșie tocată, aproximativ 1/2 cap1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.piept de pui, dezosat și fără pielepiept de pui, dezosat și fără piele12 lingurițe de pudră de usturoisuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt, nesăratunt, nesărat

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca NV Amber Falls Winery Sarah ' s Choice Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
NV Amber Falls Vinăria Sarah ' s Choice Riesling
NV Amber Falls Vinăria Sarah ' s Choice Riesling
Acest Riesling aromat semi-dulce are un buchet distinct de "miere". Perfect echilibrat, acest vin are note de degustare de fructe coapte pe față și un finisaj ușor persistent.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 7 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista