Pui Caprese
Caprese de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 417 calorii, 37g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.17 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, roșii de vită, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 71%. Încercați Insalata Caprese all ' americana (salată Caprese în stil American), Pui Caprese, și Pui Caprese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul în ulei fierbinte și se gătește până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute, amestecând des.
Adăugați spanacul și aruncați cu ulei fierbinte și usturoi; acoperiți și îndepărtați de pe foc. Puneți amestecul de spanac deoparte pentru a ofili spanacul.
Încălziți încă 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie sigură pentru cuptor. Gatiti pieptul de pui in ulei fierbinte pana se rumeneste, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Se condimentează cu sare.
Strat 1/4 din spanacul ofilit, feliile de roșii și feliile de mozzarella deasupra fiecărui sân. Condimentează cu piper negru măcinat și stropește cu oțet balsamic.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza s-a rumenit și puiul nu mai este roz în interior, aproximativ 15 minute. Un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a unui sân ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).