Pui Cajun Alfredo

Pui Cajun Alfredo
Reteta Cajun Pui Alfredo ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 50 minute. Acest curs principal are 1167 calorii, 50g de proteine, și 85g de grăsime per portie. Pentru $ 5.05 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți roșii marinate uscate la soare, smântână grea, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi roșiile uscate la soare, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 46 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Pui Cajun Alfredo 2, Paste Alfredo cu pui condimentat Cajun, și Cajun Somon Alfredo.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Dragați pieptul de pui în condimentul înnegrit și puneți-l într-o tigaie din fontă la foc foarte mare. Înnegriți ambele părți ale puiului și introduceți-le la cuptor timp de 10 minute sau până când temperatura internă a puiului atinge 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu. Se taie în benzi pe părtinire și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment înnegritCondiment înnegrit
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Într-o tigaie sotată la foc mediu, adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoiul și caramelizați ușor. Apoi adăugați roșiile uscate la soare și feliile de pui. Degajează tigaia cu vinul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați smântâna grea, creșteți focul la foc mic și reduceți sosul de smântână la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
7
Când sosul de smântână este la consistența dorită, amestecați 1/2 cană parmezan, sare, piper și paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Așezați pastele pe farfurii mari cu margini, turnați sosul peste paste și garnisiți cu scallions și restul de 1/4 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista