Pui Cajun Alfredo

Pui Cajun Alfredo
Reteta Cajun Pui Alfredo ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 50 minute. Acest curs principal are 1167 calorii, 50g de proteine, și 85g de grăsime per portie. Pentru $ 5.05 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți roșii marinate uscate la soare, smântână grea, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi roșiile uscate la soare, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 46 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Pui Cajun Alfredo 2, Paste Alfredo cu pui condimentat Cajun, și Cajun Somon Alfredo.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Dragați pieptul de pui în condimentul înnegrit și puneți-l într-o tigaie din fontă la foc foarte mare. Înnegriți ambele părți ale puiului și introduceți-le la cuptor timp de 10 minute sau până când temperatura internă a puiului atinge 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu. Se taie în benzi pe părtinire și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment înnegritCondiment înnegrit
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-o tigaie sotată la foc mediu, adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul și caramelizați ușor. Apoi adăugați roșiile uscate la soare și feliile de pui. Degajează tigaia cu vinul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați smântâna grea, creșteți focul la foc mic și reduceți sosul de smântână la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
7
Când sosul de smântână este la consistența dorită, amestecați 1/2 cană parmezan, sare, piper și paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Așezați pastele pe farfurii mari cu margini, turnați sosul peste paste și garnisiți cu scallions și restul de 1/4 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista