Pui Cajun Alfredo
Reteta Cajun Pui Alfredo ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 50 minute. Acest curs principal are 1167 calorii, 50g de proteine, și 85g de grăsime per portie. Pentru $ 5.05 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți roșii marinate uscate la soare, smântână grea, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi roșiile uscate la soare, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 46 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Pui Cajun Alfredo 2, Paste Alfredo cu pui condimentat Cajun, și Cajun Somon Alfredo.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Dragați pieptul de pui în condimentul înnegrit și puneți-l într-o tigaie din fontă la foc foarte mare. Înnegriți ambele părți ale puiului și introduceți-le la cuptor timp de 10 minute sau până când temperatura internă a puiului atinge 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu. Se taie în benzi pe părtinire și se lasă deoparte.
Într-o tigaie sotată la foc mediu, adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Adăugați usturoiul și caramelizați ușor. Apoi adăugați roșiile uscate la soare și feliile de pui. Degajează tigaia cu vinul alb.
Adăugați smântâna grea, creșteți focul la foc mic și reduceți sosul de smântână la jumătate.
Când sosul de smântână este la consistența dorită, amestecați 1/2 cană parmezan, sare, piper și paste.
Așezați pastele pe farfurii mari cu margini, turnați sosul peste paste și garnisiți cu scallions și restul de 1/4 cană parmezan.