Reteta de pui Biryani ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 50 minute. O porție conține 26 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână sos de vinaigretă cu roșii solare, chimen măcinat, iaurt fără grăsimi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ andhra Chicken biryani-biryani Rapid folosind iaurt, qabooli biryani sau qubooli biryani / chana dal biryani, și Hyderabadi Chicken biryani , cum se face pui biryani.
Instrucțiuni
1
Așezați orezul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
3
Lăsați să stea 10 min.
4
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați semințe de chimen; gatiti si amestecati 30 sec. se amestecă ceapa, usturoiul și ghimbirul; gatiti 5 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați puiul și chimenul măcinat; gatiti si amestecati 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen Măcinat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scurgeți orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
8
Adăugați la amestecul de pui cu toate ingredientele rămase, cu excepția iaurtului; se amestecă bine. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mic 22 până la 24 min. sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.