Pui asiatic la grătar cu Bok Choy, ciuperci Shiitake și ridichi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul asiatic la grătar cu Bok Choy, ciuperci Shiitake și ridichi. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 230 calorii, 38g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână ceapă rotundă groasă, ardei gras portocaliu, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Salată asiatică de varză cu pui la grătar și ciuperci SHIITAKE, și Baby Bok Choy Cu Ciuperci Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați toate legumele pe margini marifoaie de copt.
Periați legumele ușorpe ambele părți cu 1/3 cană Mango-Susan
Pansament; se presara cu sare si piper.
Aranjați puiul pe foaie de folie.
Perieambele părți ale puiului cu 1/3 cană de pansament,apoi presărați sare și pepper.DO înainte: legume și carne de puifi pregătit cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea latemperatura camerei.
Coat grill rack Generos cunonstick spray și pregătiți grătar(căldură medie-mare). Grătiți legumele până când sunt fragede, întorcându-se ocazional, aproximativ 8 minute pentru rondele de ceapă și 4 minute pentru ciuperci, ridichi, bok choy și fâșii de piper. Întoarceți toate legumeleaceeași foaie de copt.
Pui la grătar până la fiert, 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul laplaca de tăiere.
Lăsați să stea 5 până la 10 minute.Se răcește 2 piept de pui; înfășurați și răciți pentru
Salată Asiatică De Pui-Tăiței.
Aranjați restul de 4 piept de puiși legume pe platou.
Serviți curămânând pansament.
Per porție: 546 calorii, 30 g grăsime,2 g fibre