Pui Aromatic Asiatic
Puiul aromat asiatic este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 283 calorii. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui de sodiu, pastă de chile, sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Rendang De Pui Aromat, Pui aromat cu sultane, și Curry aromat de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați puiul în pungă; sigilați și marinați la frigider cel puțin 6 ore sau până la 24 de ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți puiul din pungă, rezervând marinada.
Se toarnă marinada într-o tigaie mare; se amestecă bulionul. Aranjați puiul într-un vapor de bambus acoperit cu spray de gătit; acoperiți cu capacul vaporului.
Așezați vaporul de bambus în tigaie; aduceți amestecul de marinată la fierbere. Aburiți puiul 18 minute sau până când un termometru introdus în centrul sânilor înregistrează 16
Transferați puiul pe un platou.
Scoateți vaporul din tigaie. Se strecoară amestecul de marinată printr-o sită fină într-un bol; aruncați solidele. Întoarceți amestecul de marinată în tigaie; aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 2 minute).
Notă de vin: această rețetă include o mulțime de elemente sărate, cum ar fi sosul de soia și hoisin, făcându-l potrivit pentru vinurile roșii mai ușoare. Li Veli Passamante 2005 ($1
este fabricat din struguri negroamaro din Italia și oferă straturi de cireșe uscate, afine și ierburi. Corpul ușor al vinului și acidul strălucitor, împreună cu taninurile sale moi, îi permit să se potrivească cu complexitatea acestui fel de mâncare fără a-l depăși. Jeffery Lindenmuth
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mulderbosch Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Mulderbosch Chenin Blanc]()
Mulderbosch Chenin Blanc
Un nas puternic de guava, coajă de tei și pere coapte întărite de caprifoi și flori de portocal. Un gust suculent cu fructul pasiunii opulent, urmând din nas și terminând cu caracteristici de grapefruit tartă. Aciditatea răcoritoare este perfect contracarată de un gust mediu cremos și un condiment subtil derivat din stejar. Vintage 2011 este un stil mai condus de fructe, care este mai proaspăt și mai uscat în comparație cu vintage 2010. Un vin încântător accesibil, care este gura-wateringly moreish.Partener cu crustacee, ton la grătar, sardine la grătar, pui fript cu lămâie și ierburi sau tocănițe de legume.