Pui Aromatic Asiatic

Pui Aromatic Asiatic
Puiul aromat asiatic este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 283 calorii. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui de sodiu, pastă de chile, sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Rendang De Pui Aromat, Pui aromat cu sultane, și Curry aromat de pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 9 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați puiul în pungă; sigilați și marinați la frigider cel puțin 6 ore sau până la 24 de ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scoateți puiul din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se toarnă marinada într-o tigaie mare; se amestecă bulionul. Aranjați puiul într-un vapor de bambus acoperit cu spray de gătit; acoperiți cu capacul vaporului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați vaporul de bambus în tigaie; aduceți amestecul de marinată la fierbere. Aburiți puiul 18 minute sau până când un termometru introdus în centrul sânilor înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați puiul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți vaporul din tigaie. Se strecoară amestecul de marinată printr-o sită fină într-un bol; aruncați solidele. Întoarceți amestecul de marinată în tigaie; aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Serviți sosul cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Notă de vin: această rețetă include o mulțime de elemente sărate, cum ar fi sosul de soia și hoisin, făcându-l potrivit pentru vinurile roșii mai ușoare. Li Veli Passamante 2005 ($1
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
este fabricat din struguri negroamaro din Italia și oferă straturi de cireșe uscate, afine și ierburi. Corpul ușor al vinului și acidul strălucitor, împreună cu taninurile sale moi, îi permit să se potrivească cu complexitatea acestui fel de mâncare fără a-l depăși. Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
StruguriStruguri
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mulderbosch Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Mulderbosch Chenin Blanc
Mulderbosch Chenin Blanc
Un nas puternic de guava, coajă de tei și pere coapte întărite de caprifoi și flori de portocal. Un gust suculent cu fructul pasiunii opulent, urmând din nas și terminând cu caracteristici de grapefruit tartă. Aciditatea răcoritoare este perfect contracarată de un gust mediu cremos și un condiment subtil derivat din stejar. Vintage 2011 este un stil mai condus de fructe, care este mai proaspăt și mai uscat în comparație cu vintage 2010. Un vin încântător accesibil, care este gura-wateringly moreish.Partener cu crustacee, ton la grătar, sardine la grătar, pui fript cu lămâie și ierburi sau tocănițe de legume.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista