Pui aromat cu sultane

Pui aromat cu sultane
Puiul aromat cu sultane este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită păstăi de cardamom, coapse de pui, iaurt grecesc și pachet de coriandru. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Parfait de ficat de pui cu sultane și stafide, Pui Aromat De Fenicul, și Pui Aromat Asiatic.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o caserolă mare cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
3
Adăugați puiul și gătiți aproximativ 7-10 minute până devin aurii peste tot, apoi scoateți din tigaie. Prăjiți ceapa cu frunzele de dafin și condimentele în uleiul rămas timp de aproximativ 5 minute, până se înmoaie și devin aurii. Scoateți focul și întoarceți puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă iaurtul, coriandrul, pasta de curry și sultanele împreună, se toarnă peste pui și se amestecă. Acoperiți cu capacul și gătiți la cuptor timp de 30 de minute sau până când carnea cade ușor de pe os. Mare servit cu pâine caldă naan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
NaanNaan
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Stafide AuriiStafide Aurii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista