Pui American
Reteta de pui American ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 856 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, ouă, amestec de umplutură de pâine de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare sunt All-American BBQ frecat de pui, Pui Prăjit Din America Centrală, și Supă De Pui Pentru Sufletul American.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați un suport de copt peste o tigaie.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcându-se ocazional, până se rumenesc, dar nu complet crocante, 5 până la 8 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Amestecați făina, sarea și piperul negru într-o pungă de plastic resigilabilă, sigilați punga și agitați de câteva ori pentru a combina. Bateți ouăle cu apă într-un vas puțin adânc.
Așezați amestecul de umplutură de pâine de porumb într-o pungă mare de plastic, sigilați punga și rotiți umplutura cu un știft pentru a o zdrobi în firimituri.
Turnați firimiturile de umplutură într-un vas superficial.
Clătiți sânii de pui, scuturați excesul de apă și așezați-i, pe rând, în punga care conține făina. Sigilați punga și agitați bine pentru a acoperi puiul cu făină; scuturați excesul de făină. Scufundați pieptul cu făină în oul bătut, apoi apăsați ușor, dar ferm, în firimiturile de umplutură de porumb, întorcându-vă pentru a acoperi toate părțile.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu și prăjiți pieptul de pui până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați pieptul de pui pe raftul de copt; tăiați feliile de slănină în jumătate transversal și așezați 4 jumătăți pe fiecare piept de pui. Topiți slănina cu o felie de brânză americană.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul este gătit și nu mai este roz în interior, slănina este crocantă, iar brânza s-a topit, 15 până la 20 de minute. Un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a unui sân ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).